Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért használj babakarámot?

2021. 09. 14. 13:04:00
Miért használj babakarámot?

Élvezze a tágas játékteret

A baba járókában elegendő hely áll rendelkezésre a játékok, barátok és háziállatok befogadására. A baba fiziológiai és viselkedési jellemzői szerint a tudományosan megtervezett magasság 64 cm, alkalmas 6 hónapos és 6 éves csecsemők számára. Ugyanakkor a járókában való játék ápolja a baba függetlenségét és viselkedését.

A Babakarám Jellemzői:

A beltéri és kültéri használatra tervezett járóka biztonságos, zárt szórakozást kínál! Speciálisan kialakított tapadókorongok a panelek alján, hogy megakadályozzák a babát abban, hogy a járókát potenciálisan káros területekre vigye. Kiválóan alkalmas nagy terek, szögletes nyílások, előszoba, ajtó, lépcső alja vagy sorompó számára. Tárolás céljából perceken belül szétszerelhető.

Könnyen telepíthető és karbantartható baba járóka: Babakerítésünk hordozható és könnyen telepíthető, így bárhol biztonságos játéktérré alakítható, távol tartva a babát a sérülésektől, és ugyanakkor felszabadíthatja a kezét a házimunkákhoz és egyéb dolgokhoz. Az egész szövet leválasztható, és nedves ruhával és szappannal könnyen törölhető, hogy friss és higiénikus maradjon.

Biztonságos anyag és stabil felépítés: Ez a járóka tartós acélvázból és vízálló oxfordi szövetből készül. Használható habpárnákkal (a termék nem tartalmazza), hogy hatékonyan csökkentse a véletlen ütközések hatásait és megvédje a babát a sérüléstől.

Szabad anyák keze: Ezzel a biztonságos baba járókával a szülőknek nem kell folyamatosan vigyázniuk a babára, több idejük van a saját dolgaik elvégzésére. Ugyanakkor a csecsemők korán fejleszthetik a függetlenség tudatosságát.

Légáteresztő háló cipzárral: Az oldal lélegző hálós kialakítást alkalmaz, lehetővé téve a szülők számára, hogy bármikor megfigyeljék a baba mozdulatait és kölcsönhatásba léphessenek vele, ezzel biztonságérzetet nyújtva a babának. Ugyanakkor egy húzógyűrűs kialakítással rendelkezik, amely elősegítheti a csecsemő felállását.Tanulj meg járni. A külső cipzárnyílás hatékonyan megakadályozza a csecsemőket a szabadban való futásban és a véletlen elesésben.

Nagy játéktér és magasság: 122 * 182 * 66 cm nagy hely, biztonságos játéktér a baba lábai számára. A kosárkialakítással és a futballháló kialakításával a csecsemők egyedül játszhatnak, felszabadítva természetüket. A kerítés magassága elegendő ahhoz, hogy a csecsemők állni és sétálni tudjanak, a vadakban pedig elegendő hely áll rendelkezésre a környék felfedezéséhez.

Babakarám babakarám

babakarám

https://www.zoldebbotthon.hu/babakaram-kosarlabda-karikaval-1025

 

blog comments powered by Disqus