Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Miért használj babakarámot?

Miért használj babakarámot?

2021. 09. 14. 13:04:00

Élvezze a tágas játékteret

A baba járókában elegendő hely áll rendelkezésre a játékok, barátok és háziállatok befogadására. A baba fiziológiai és viselkedési jellemzői szerint a tudományosan megtervezett magasság 64 cm, alkalmas 6 hónapos és 6 éves csecsemők számára. Ugyanakkor a járókában való játék ápolja a baba függetlenségét és viselkedését.

Mire jó az akupesszúrás matrac?

Mire jó az akupesszúrás matrac?

2021. 07. 27. 16:58:00 Zöldebb otthon

Mi az az akupresszúrás matrac?

Ez egy vékony szőnyegből áll, amelyet ABS műanyag tüskék borítanak. Az ősi indiai gyógyító hagyomány ihlette, amelyről úgy gondolják, hogy évezredek óta létezik. A szőnyegre és a párnára stratégiailag elhelyezett tüskék ezrei ártalmatlanok a bőr számára, és gyógyító előnyökkel szolgálnak a test számára.

Hogyan komposzáld az erre alkalmas flakonokat ?

Hogyan komposzáld az erre alkalmas flakonokat ?

2021. 05. 19. 20:59:00

Hogyan kell komposztálni a cleaneco és erre alkalmas flakonokat?
 

1 literes termékeink palackja már PLA lebomló anyagból készül ,így
100%-ban komposztálható, és nem károsítja a természetet.
A jelenlegi PLA palackok minimum 55 fokon és 80%-os páratartalom 
mellett komposztálhatóak.

Miért használj kenyeres zsákot ?

Miért használj kenyeres zsákot ?

2021. 05. 15. 12:09:00 brotbackstein
Sok olyan dolog, amelyet a múltban természetesnek vettek, most visszatalál a mindennapjainkba. Amellett, hogy magad sütöd a kenyeret , ez magában foglalja a tudatosabb vásárlást is. A mottó meglehetősen regionális és a lehető legkevesebb csomagolási hulladékot jelenti ha kenyeres zsákot használsz.
9 ok a vegyszermentes tisztítószerek használatára otthonában

9 ok a vegyszermentes tisztítószerek használatára otthonában

2021. 04. 20. 09:03:00 purbloc

A vegyszermentes tisztítószerek nemcsak a környezetre, hanem az egészségre is jót tesznek. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni.

 

C VITAMIN Minden, amit tudnia kell: előnyök, adagolás és források

C VITAMIN Minden, amit tudnia kell: előnyök, adagolás és források

2021. 04. 19. 10:00:00

Vízben oldódik.

Hiány: megaloblasztos vérszegénységet, skorbutot, kötőszöveti állapotromlást okozhat

Jó források a következők: friss gyümölcs és zöldség - a kakadu szilva és a camu camu gyümölcs tartalmazzák a legmagasabb C-vitamin-tartalmat az összes étel közül, a máj, a piros és a sárga paprika, a kivi és a guava is magas értékekkel rendelkezik.

Az egyik első vitamin, amelyet az emberek lesöpörnek a drogériák polcairól, amikor megfázással, köhögéssel vagy influenzával küzdenek, a C-vitamin. Ez egyedülálló abban a tényben, hogy az emberi test nem képes előállítani, ezért nélkülözhetetlen vegyület vagy táplálékból kell kapnia, vagy kiegészítenie kell. Érdekes módon a kutyák képesek C-vitamint előállítani az igényeikhez, mi viszont nem. Másik példa: a D-vitamin előállítható a szervezetben, ha napfénynek vagyunk kitéve, de csak kis mennyiségben, ezért gyakran szükség van C-vitaminnal történő kiegészítésre . Alacsony ára, biztonsága és antioxidáns tulajdonságai miatt nagyon népszerű.

D-vitamin: Mi a „megfelelő” szint?

D-vitamin: Mi a „megfelelő” szint?

2021. 04. 14. 09:00:00
Sok betegem, aki fizikai vizsgájára jön be az irodába, azt kéri, hogy ellenőrizzék D-vitamin szintjüket. Lehet, hogy családtagjuk csontritkulásban szenved, vagy esetleg maguk is csontvékonyodtak. Leginkább azt akarják tudni, hogy mindent megtesznek azért, hogy csontjaik erősek maradjanak. A D-vitamin kritikus fontosságú az egészséges csontok szempontjából. De amikor ellenőrizzük ezt a vérszintet, az eredmény-cselekvés módja nagy vita tárgyát képezi az orvosi kutatások területén.
Aszkorbinsav: A C-vitamin előnyei, forrásai és figyelmeztetései

Aszkorbinsav: A C-vitamin előnyei, forrásai és figyelmeztetései

2021. 04. 09. 10:00:00

A C-vitamin gazdag és meglepően ellentmondásos történelemmel rendelkezik. Egyrészt a tudomány egyértelmű, hogy a testnek szüksége van rá, de a típus, az adag és a gyakoriság mind vitatható.

Amikor a közönséges nátha jár, sokan fordulnak a C-vitaminhoz, más néven aszkorbinsavhoz, hogy megakadályozzák a betegségeket . Enélkül az immunrendszer működése csökken. A vizsgálatok azt is kimutatták, hogy megfelelő C-vitamin nélkül az erek és a sejtmembránok bélése romlik. Nagy dolog!

Mielőtt azonban sok előre csomagolt C-vitamin csomagot ledobnánk (valószínűleg mesterséges színezékekkel és édesítőszerekkel), fontos megérteni, hogy melyek a leghatékonyabb formák és hogyan lehet biztonságosan fogyasztani.

C-VITAMIN: MINDEN, AMIT MOST TUDNIA KELL

C-VITAMIN: MINDEN, AMIT MOST TUDNIA KELL

2021. 04. 05. 08:11:00
Az utóbbi időben rengeteg vitát láttunk arról, hogy a C-vitamin az étrendünk és a szépségápolási rutinunk elengedhetetlen része! A C-vitamin első hírneve a skorbut megelőzése volt, de ma már tudjuk, hogy a C-vitamin, más néven l-aszkorbinsav , sokkal többet kínál, mint pusztán az erős csontok. Ez a vízben oldódó vitamin, egy immunerősítő , antioxidáns erőmű, amely elősegíti a jó egészség és a fiatalos, ragyogó bőr. Az antioxidánsokban gazdag, tápanyagokban gazdag  Daily Shake  remek módszer az erős immunrendszer felépítésére vagy támogatására. 
Vitaminok És Ásványi Anyagok, Amelyekre A Testének Szüksége Van

Vitaminok És Ásványi Anyagok, Amelyekre A Testének Szüksége Van

2021. 04. 04. 09:37:00

Testünknek sokféle vitaminra és ásványi anyagra van szüksége ahhoz, hogy a megfelelő működéshez minden nap elengedhetetlen tápanyagokat nyerjen. A legtöbb ember ezeket a tápanyagokat a kiegyensúlyozott és változatos étrendből kapja, de emellett extra vitamin- és ásványianyag-kiegészítőket is szedhet egy adott tápanyag bizonyos szintjének növelésére. Adott esetben tanácsot kell kérnie a kiegészítők szedésével kapcsolatban, például ha bizonyos vitamin vagy ásványi anyag hiánya van.

Ebben a blogban megvizsgáljuk a testünk számára szükséges különféle vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint azt, hogy honnan szerezhetjük és mit csinálnak.

Az oldal tetejére